Personvern

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Personvern

I likhet med de fleste nettsteder i dag bruker også Nesbyen Hytteservice ved Hyttehjelp AS ,informasjonskapsler såkalte «cookies» . Dette gjør at vi kan analysere bruksmønsteret til våre lesere, og gjør at vi kan gjøre denne siden best mulig.

Google Analytic

Google Analytics er en tjeneste leverert av Google Inc. Google Analytic bruker informasjonkapsler for å analysere bruken av et nettsted, og samler inn data om brukeren feks demografi, nettleser, og hvilken type enhet som blir brukt.

IP-adressen og brukeragenten din deles med Google sammen med ytelses- og sikkerhetsstatistikk for å sikre tjenestekvalitet, generere bruksstatistikk samt oppdage og håndtere misbruk.

Nesbyen Hytteservice ved Hyttehjelp AS bruker denne statistikken for å kunne tilpasse siden og innholdet for brukerene. All data blir lagret på Google Inc sine servere i USA. Ønsker du å lese mer om hvordan Google Inc behandler data fra informasjonskapser kan du gjøre det her: https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage

Kontakt

Har du spørsmål knyttet til personvern kan du sende en e-post til post@nesbyenhytteservice.no[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]